Bostadsrättsföreningar

Vi har många bostadsrättsföreningar som kunder i Norrbotten - Piteå, Luleå, Boden och Älvsbyn

För dig som är fastighetsägare

Trygga Partners i Underhåll och Service!

För stora och små fastigheter

Vår dedikation till bostadsrättföreningar sträcker sig över både service och löpande underhåll samt strategiska avtal och avrop på olika tjänster. Som er totalentreprenör tar vi ett omfattande ansvar genom hela processen, från planering till utförande, för att säkerställa att er bostadsrättförening blomstrar och förblir i bästa möjliga skick


Vi förstår vikten av att bevara och förbättra er fastighet. Våra skräddarsydda service- och underhållsprogram är designade för att säkerställa att er bostadsrätt är i optimalt skick, från tak till källare. Detta inkluderar allt från regelbundna inspektioner till småreparationer och underhållsåtgärder.

Vi erbjuder bostadsrättföreningar möjligheten att dra nytta av våra avancerade avtal och avrop på olika tjänster. Detta innebär att ni har tillgång till våra experttjänster när de behövs, från specialiserade renoveringsprojekt till akut service.
Vi är er pålitliga partner och totalentreprenör genom hela projektets livscykel. Från att skapa detaljerade planer och scheman till att leda genomförandet med precision och noggrannhet – vi tar på oss ansvaret för att säkerställa en smidig och effektiv process.

Ert bostadsrättskomplex förtjänar det bästa, och vi är här för att leverera det. Med vår omfattande erfarenhet och engagemang för service och underhåll strävar vi efter att skapa en trygg och välmående boendemiljö för era medlemmar. Välkomna till ett partnerskap där er bostadsrättförening är i trygga händer.

Offertförfrågan eller bara fråga

Om du funderar på något eller vill ha en kostnadsfri offert så är det bara att ta kontakt med oss via mail eller telefon.
Vi svarar gärna på era frågor eller funderingar.
Kontakta oss redan idag
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram