Badrumsrenovering

Vi har kunnandet, erfarenheten och flexibiliteten för badrumsrenoveringen.

Vi fixar badrummet

Från planering och design till utförande och färdigställande.

Vi är stolta över att kunna erbjuda totalentreprenad för badrumsrenoveringar.

Vårt team av skickliga hantverkare har kunskapen  inom alla aspekter av badrumsrenovering, från planering och design till utförande och färdigställande.

Vår totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla detaljer, inklusive rivning, rörmokare, elinstallationer, plattsättning, målning, och allt annat som krävs för att slutföra projektet. Detta ger dig fördelen av att ha en enda kontaktpunkt och ansvarig för hela renoveringen, vilket gör processen smidigare och mer effektiv.

Med vår erfarenhet och kreativitet kan vi omvandla ditt nuvarande badrum till en funktionell och vacker plats som passar dina behov och stilpreferenser. Oavsett om du drömmer om en modern, minimalistisk stil, en mer traditionell design eller något däremellan, är vi redo att förverkliga din vision. Vår målsättning är att skapa ett badrum som inte bara är vackert, utan också praktiskt och hållbart.
Certifierade för våtrum enligt BKR.

Offertförfrågan eller bara fråga

Om du funderar på något eller vill ha en kostnadsfri offert så är det bara att ta kontakt med oss via mail eller telefon.
Vi svarar gärna på era frågor eller funderingar.
Kontakta oss redan idag
layers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram